skip to Main Content

ERA – kehitysalusta uusille sovelluksille

ERAn ylivoimainen teknologia mahdollistaa uusien sovellusten kehittämisen helposti ja nopeasti. Uusia ERAn kautta kehitteillä olevia sovelluksia ovat ERA Terveys- ja hoitosuunnitelma sekä ERA Hyvinvointisovellus.

ERAn avulla sote-dataan perustuvien ratkaisujen kehitys onnistuu tehokkaasti.

– Tavoitteenamme on mahdollistaa ERAn avulla sote-datan tehokas hyödyntäminen sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnassa. Kehittäjät voivat keskittyä ratkaisujen tuottamiseen ja ERA hoitaa sote-datan käsittelyyn ja hallintaan liittyvät asiat, kiteyttää Atostekin liiketoimintajohtaja Miika Parvio.

ERA Terveys- ja hoitosuunnitelma

Terveys- ja hoitosuunnitelma on palvelu, joka tukee potilaan hoidon suunnittelua ja jatkuvuutta. Palvelun avulla potilaan hoitosuunnitelmia ja niiden käsittelyä voidaan yhtenäistää.

ERA Terveys- ja hoitosuunnitelma on Kanta-yhteistestattu ja hyväksytty palvelu. Se tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisten kanssa yhteistyössä suunnitellut käyttöliittymät terveys- ja hoitosuunnitelman katseluun, vertailuun, laatimiseen ja ylläpitoon. Palvelu on potilastietojärjestelmäriippumaton kokonaisuus, jota voi käyttää sellaisenaan tai integroida osaksi potilastietojärjestelmää.

ERA Hyvinvointisovellus

ERA Hyvinvointisovellus on kansalaisten käyttöön suunnitteilla oleva sovellus, jonne on mahdollista kirjata monipuolisesti omia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita.

Käyttäjä voi esimerkiksi asettaa sovellukseen muistutuksia tulevista terveyteen liittyvistä ajanvarauksista tai laatia henkilökohtaisen suunnitelman verenpaineen seurantaan.

Tule juttelemaan ja tutustumaan ERA Hyvinvointisovelluksen demoversioon ATK-päivillä!

 

Lue lisää: Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät 9.–11.5. – tule tapaamaan meitä messuosastolle B75!