skip to Main Content

Konenäön ostajan opas – ota nämä asiat huomioon konenäkösovellusta ostaessasi

Konenäkö on osa arkipäiväämme, ja sen teolliset sovellukset ovat edistyneet merkittävästi viime vuosina. Millaisia ongelmia konenäöllä on mahdollista ratkaista, mitä se maksaa ja kauanko projektit yleensä kestävät? Lataa oppaamme ja lue lisää!

Teollisuuden alalla laitteiston hinta on usein helpompi arvioida kuin ohjelmiston ja muun järjestelmän suunnittelun hinta. Konenäön ostajan oppaassa kerromme:

  • Millaisia ongelmia konenäöllä voidaan ratkaista?
  • Mitkä tekijät vaikuttavat konenäkösovellusten hintaan?
  • Kuinka kauan projektit yleensä kestävät?

Teollisen konenäön sovellukset ovat viime vuosina kehittyneet merkittävästi. Tärkein edistysaskel on ollut algoritmipohjaisten koneoppimisratkaisujen (deep learning algorithms) käyttöönotto, mikä on parantanut tulosten tarkkuutta ja luotettavuutta. Lisäksi laitteistopuolella on tapahtunut merkittäviä parannuksia, kuten kameroiden ja antureiden kestävyyden ja luotettavuuden lisääntyminen sekä niiden resoluution paraneminen. Nämä muutokset ovat mahdollistaneet konenäön käytön myös vaativissa teollisuusympäristöissä.

Millainen konenäköratkaisu sopii parhaiten tarpeisiisi? Lataa oppaamme (englanniksi) ja syvenny konenäkösovellusten maailmaan!

LATAA OSTAJAN OPAS