skip to Main Content

PALVELUT

Lääketieteen ja terveydenhuollon ohjelmistot

Atostek tuntee terveydenhuollon tietojärjestelmät ja lääketieteellisten ohjelmistojen vaatimukset. Olemme työskennelleet näiden parissa yrityksen perustamisesta lähtien ja tehneet mm. PET-keskuksen toiminnanohjausjärjestelmän, hammaslääketieteellisen röntgenkuvantamisohjelmiston sekä softaa monenlaisiin lääketieteellisiin laitteisiin.

» ISO 13485 -sertifikaatti

Vahvaa toimialaosaamista

Meiltä saat ohjelmistosuunnittelun lisäksi vahvaa toimialaosaamista. Tunnemme terveydenhuollon prosessit ja tietojärjestelmäarkkitehtuurit, kansalliset ja kansainväliset vaatimukset. Meillä on myös vankkaa kokemusta lääketieteellisiin laitteisiin liittyvien ohjelmistojen toteutuksista sekä esimerkiksi laitteiden keräämää dataa käsittelevien pilvipalvelujen toteuttamisesta.

Terveydenhuollon integraatioiden asiantuntijuutta

Terveydenhuollon toimintaympäristön tuntija tietää, että tiedon saumaton kulku on alalla erityisen tärkeää. Me varmistamme, että järjestelmät sopivat yhteen ja toteutamme tarvittavat ratkaisut. Tunnemme tiedonsiirron standardit ja tekniikat kuten HL7 CDA R2, FHIR, DICOM, XDS sekä lukuisia muita. Olemme mm. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän (PSHP) puitesopimustoimittaja terveydenhuollon järjestelmien integraatioiden toteuttamisessa.

Omia tuotteita

Olemme jalostaneet toimialaosaamisemme myös omiksi tuotteiksi, joihin kuuluvat kymmenien asiakasorganisaatioiden käytössä oleva pilvipohjainen Kanta-liityntäpiste Atostek eRA, kansainvälisille markkinoille suunnattu e-reseptiratkaisu RECIBUS sekä PET-keskusten toiminnanohjausjärjestelmä PET ERP.

ISO 13485 -sertifikaatti

Atostekille on myönnetty lääkinnällisten laitteiden ja ohjelmistojen ISO 13485 -sertifikaatti, joka koskee eRA-ohjelmiston tuotekehitystä sekä asiakkaille tehtävää lääkinnällisten ohjelmistojen kehitystyötä.

Haluatko kuulla lisää lääketieteen ja terveydenhuollon ohjelmisto-osaamisestamme?