skip to Main Content

TUOTTEET

Nopea integraatio Kelan Kanta-palveluihin

Atostek ERA -palvelun avulla mikä tahansa sovellus tai tietojärjestelmä voidaan liittää Kelan Kanta -palveluihin yhden hyvin dokumentoidun ja helppokäyttöisen rajapinnan kautta. ERAn kautta liittyminen tapahtuu B-luokan järjestelmänä eikä raskasta yhteistestausta tai sertifiointia tarvita.

era-integraatio

ERA Integraatiopalvelu

Hyvin dokumentoidun REST-tyyppisen XML-rajapinnan avulla liityt Kantaan helposti. Tarjolla on myös integraatiota helpottava XSD-skeema. ERA huolehtii toimikorttitunnistuksesta, Kanta -palveluiden HL 7 -rajapinnan ja CDA R2 -rakenteiden toteutuksesta sekä muista A-luokan tietojärjestelmän toiminnoista.

Alla lueteltujen valmiiden ERA-komponenttien integroimisen lisäksi voit toteuttaa ERAn avulla terveydenhuollon ammattilaisille aivan uudenlaisia innovatiivisia sovelluksia, joissa hyödynnetään Kanta-tietoja.

Katso video ERAn avulla luodusta Kanta-tietoihin pohjautuvasta potilaan hoidon aikajanasta.

”Atostekin ERA on helppo, nopea ja erittäin hyvin dokumentoitu palvelu sähköisten lääkemääräysten integroimiseksi sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmätuotteisiin. ERA-integraation tekniseen toteuttamisen käytettiin aikaa kolmen miestyöpäivän verran ja pystyimme toimittamaan toiminnallisuuden loppuasiakkaalle varsin ripeällä aikataululla.

Atostekin tuki oli sekä ohjelmointi-, että käyttöönottovaiheessa ensiluokkaisen hyvä. Atostekin ratkaisu on käytettävyydeltään hyvä, ja se on neutraalin tyylinsä vuoksi helposti tuotavissa erilaisten järjestelmien osaksi.”

Matti Mäkelä, toimitusjohtaja, Necora Systems Oy

Hyödyt järjestelmätoimittajille

Nopeus

Erittäin nopea integraatio – jopa kolmessa päivässä.

Helppous

Integrointi Kelan Kanta-palveluihin on helppoa yhden hyvin dokumentoidun rajapinnan kautta.

Laatu

Sertifiointi ja ylläpito on hoidettu puolestasi. Ylläpidämme liityntäpistettä muuttuvien kansallisten vaatimusten mukana.

Palvelukerros

Atostek ERA paketoi Kelan kanta -palvelut palvelukerrokseksi, jonka avulla voit helposti hyödyntää Kelan Kanta -palveluita. Voit käyttää valmiita kokonaisuuksia, kuten ERA Resepti, ERA Arkisto, ERA Lomakkeet tai ERA Vanhojen tietojen katselin. Voit myös toteuttaa täysin uusia palveluita ERAn päälle.

era-arkkitehtuuri

”Kiitos vielä teille erinomaisesta testauksesta (sosiaalihuollon asiakastestaus 11/2020 ja ristiintestaus 02-03/2021), oli kyllä helppoa tehdä yhteistyötä teidän kanssanne. Asiat menivät kyllä todella jouhevasti ja homma oli täysin teidän hyppysissä. En ole niin sujuvassa testaamisessa aikaisemmin mukana ollut. Iso kiitos siitä!”

Teemu Jokela, IT-projektipäällikkö, Helsingin diakonissalaitos 

Atostek ERA -palvelua käyttäviä järjestelmätoimittajia

 

Tilaa rajapintakuvaus tästä!

Jätä yhteystietosi, niin saat Atostek ERA -integraatio-ohjeen heti sähköpostiisi.


  Hyväksyn käyttöehdot

  Kysy lisää asiantuntijaltamme

  Sampo Ojala

  ERA-asiakasvastaava
  sampo.ojala@atostek.com
  +358 45 7833 4801

  Varaa tapaaminen